Καλέστε μας στο: +30 2102241777

Σύνδεση Εγγραφή

Συνδεθείτε

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Θυμήσου με

Δημιουργία λογαριασμού

Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Ο κωδικός πρόσβασης απαιτεί τουλάχιστον
8 χαρακτήρες
1 ψηφίο
1 σύμβολο
Ονομα *
Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Captcha *


Πληρωμή της παραγγελίας σας

Για την εξυπηρέτηση και την εξυπηρέτηση των δυνητικών πελατών μας που επιθυμούν να αγοράσουν υπηρεσίες από τον ιστότοπό μας,

Η ΕΤΑΙΡΙΑ προσφέρει τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής:

Με PayPal.

Το PayPal είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω Διαδικτύου. Η εταιρεία που την εκμεταλλεύεται είναι το ίδιο σετ και eBay, έτσι και οι περισσότερες συναλλαγές στο eBay που καταβάλλονται μέσω του PayPal.

Με το PayPal μπορείτε:

Στείλτε χρήματα σε κάποιον άλλο που έχει λογαριασμό σε αυτόν (δεν είναι απαραίτητα ο αποστολέας ενός λογαριασμού, αρκεί μια πιστωτική / χρεωστική κάρτα). Για να πάρετε χρήματα από κάποιον άλλο για να στείλετε τον τραπεζικό λογαριασμό του.

Πώς λειτουργεί το PayPal;

Ακριβώς όπως ένας απλός τραπεζικός λογαριασμός. Μπορούμε να βάλουμε αυτά τα χρήματα από μια κάρτα (το Διαδίκτυο δεν διαθέτει κεφάλαια), να δεχτεί χρήματα από κάποιον ή να στείλει χρήματα σε κάποιον. Αν χρειαστεί να πληρώσετε κάποιον αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό ηλεκτρονικού τραπεζικού λογαριασμού, ρωτήστε το e-mail σας πρέπει να PayPal και να κάνετε την ειδική κρυπτογραφημένη σελίδα, τις λεπτομέρειες της κάρτας μας και το ποσό. Είναι 100% ασφαλές και δέχεται συναλλαγές σε δολάρια, ευρώ και λίρες.

Με λίγα λόγια:

Πιστωτική / χρεωστική κάρτα -> αποστολέας PayPal -> διεύθυνση PayPal -> τραπεζικοί λογαριασμοί παραλήπτη

Γιατί είναι ασφαλές το PayPal;

Επειδή μόνο το PayPal γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας σας. Ο παραλήπτης λαμβάνει μόνο χρήματα και αριθμούς κάρτας NO. Ακόμα και όλες οι elides είναι κρυπτογραφημένες, πράγμα που σημαίνει ότι κανένας hacker ιδιοφυΐας δεν μπορεί να παρεμποδίσει δεδομένα συναλλαγών.

Σε τραπεζικό λογαριασμό.

Από τη λίστα τραπεζικών λογαριασμών που ακολουθεί, μπορείτε να επιλέξετε ποιος θα είναι πιο εύκολος στη χρήση για την κατάθεση του τελικού ποσού της παραγγελίας σας. Καλό θα ήταν η κατάθεση να γίνει μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία εγγραφής της παραγγελίας. Στο δελτίο κατάθεσης αναγκαστικά Αναφέρετε το πλήρες όνομα.    Όνομα λογαριασμού: όνομα λογαριασμού

    Λογαριασμός Τράπεζας: Τράπεζα

    Κωδικός Swift: swiftcode

    Αριθμός IBAN: iban